Редят хризантеми, далии и орхидеи във Флората

  • 09 октомври 2018, 19:01
  • Default profile Автор Kmeta.bg
%d1%84%d0%bb%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b01

В истинска цветна градина ще се превърне отново експоцентър "Флората" в Бургас. Предстои четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен". Той очаква своите посетители в дните от 11 до 14 октомври, между 10 и 19 часа. Многоцветни хризантеми, далии и екзотични орхидеи са само част от видовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна. 

Вече традиционно част от есeнния базар са обособените зони с био и арт продукти на цветна тематика, казват от морската ни община. Любителите на пчелните продукти ще имат възможността да се снабдят с висококачествен мед, прополис и цветен прашец директно от производители. 

Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти ще спечели един от посетителите на Цветен базар "Флора Есен". Всичко, което трябва да направите, за да участвате в специалната томбола, е да посетите изложението в периода 11 - 14 октомври и да попълните флаер с име и телефон за контакт. Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и обявен в страницата на Експозиционен център Флора Бургас, казват още от общината.

Флаерите могат да бъдат открити при централния вход на експоцентър "Флора", в касата на Културния дом на нефтохимика и в Туристическия информационен център до Часовника.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Еко е, събираме разделно" ТУК!