Реверсивното движение от караулката на Владая до пътен възел "Даскалово" остава

  • 11 юли 2019, 17:59
  • Default profile Автор Станислава Антова
Medium %d0%9f%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba 8

Остава реверсивното движение в посока от и за София, в района от караулката на Владая до пътен възел "Даскалово", седем дни в седмицата. Това обяви кметът Вяра Церовска след инициираната от нея среща, в която взеха участие шефът на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски, зам.-кметът на Столична Община Дончо Барбалов, кметът на район Витоша Тодор Петков, кметът на район Красно село Христо Апостолов и директорът на Областно пътно управление – Перник.

В района на София от десети километър до участък „Черния кос“ ще се осъществява реверсивно движение четири дни в седмицата - понеделник, вторник, петък и неделя. Това се налага поради ремонтите, които се извършват в столицата на булевардите „Цар Борис III“ и „България“ и е затрудненото движението в тази връзка.

Кметът Вяра Церовска получи уверение, че до края на месец октомври ще бъде проведено ново обсъждане за въпросната отсечка, която се намира в участъка на „Черния кос“ на територията на Столична община. Хората, които пътуват всеки ден до столицата и обратно, могат да бъдат спокойни, че това облекчение ще бъде факт и занапред.