Румънски скиор блъсна 10-годишно дете на Пампорово

  • 19 февруари 2019, 19:23
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium freerider 498473 960 720

10-годишно момиче е пострадало, след като било блъснато от 17-годишен румънски скиор на писта „Снежанка“ 3 в Пампорово. Инцидентът е станал днес около 14:30 ч. при спускане с висока скорост на чужденеца, който влачил и няколко метра българското момиче, съобщи директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Веднага на място пристигнал екип на Планинска спасителна служба, който е оказал първа помощ на пострадалото момиче, съобщава Darinews.bg.

„При пристигане на място, пострадалото дете беше адекватно, в съзнание и без видими наранявания. Впоследствие при преглед от медик се установи, че има леко комоцио“, коментираха от спасителната служба в Пампорово. От полицията уточниха, че работят по случая и изчакват резултатите от изследванията, които се правят в болницата в Смолян.

„Имало е спречкване между родителите на децата, което е било по-скоро защитна реакция на румънското момче, което разказало, че бащата на другото го нападнало. По категоричен начин е нямало саморазправа и нарушаване на обществения ред“, категоричен бе старши комисар Димов.