Русе избухна в дъга от цветове и музика

  • 01 юли 2019, 08:54
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium cvetove ruse

Четвъртото издание на Младежки фестивал „Музика и цветове“ тази година се проведе в Парка на младежта, алея Перистери. Това обичано от младите хора събитие съчетава в себе си Hip hop, House, Techno-музика и популярни DJ. Безвреден органичен цветен прах бе разпръснат във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове. По време на събитието за доброто настроиние на участниците се погрижи DJ Venci.       

Община Русе бе представена от директора на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова, зам.-кмета по комунални дейности г-жа Наталия Кръстева, директора на ОП „Русе арт“ Мариан Савов и директора на Общински младежки дом Красимира Николаева.

Носители на инициативата са група млади хора, членове на Младежкия парламент към Общински младежки дом – Русе. Младежката инициатива „Музика и цветове“ е част от проект „Има значение кой си“ и се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта по договор 25-00-19/03.06.2019г., както и с финансовата подкрепа на Община Русе по програма "Култура". Съорганизатори са Общински Младежки дом Русе, Сдружение „Вдъхновение“, Община Русе, ОУ “Отец Паис ий” Русе, Фондация „Русе-град на свободния дух“.