Русе посреща легендата Христо Стоичков

  • 13 юни 2019, 18:04
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium %d0%b8%d0%b7%d1%82%d0%b5%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%bd %d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bb

На 28-ми юли, неделя, легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков идва в град Русе, за да се срещне с феновете си и да представи единствената си официална биография „Христо Стоичков. Историята“. Подробности около вълнуващото събитие представиха на пресконференция в „Арена Монбат“ мениджърите на залата Найден Стефанов и Максим Христов, заедно с директора на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова и началника на отдел „Култура“ Анна Сипос.

В разгара на лятото, 25 години след най-големия успех на националния отбор по футбол, всички фенове на Камата ще могат да получат книга с автограф и да се снимат с него.

Началото е 18:00 часа, в зала „Арена Монбат“.

Събитието ще бъде съпътствано с изненади за публиката и самият Христо Стоичков, подготвени от 100 деца от русенските детски градини, които ще пресъздадат моменти от САЩ’94. За доброто настроение по време на спектакъла ще се погрижат Иво Райчев и Димитър Туджаров – Шкумбата.

Бестселъровата биография е написана в съавторство с Владимир Памуков, който също ще присъства на събитието.

Входът е 25 лева с включена в цената на билета книга -подарък. Организаторите са предвидили специални билети за възрастен с дете до 12 години, което влиза безплатно.

Организатори на събитието са Издателство „Софтпрес“ и Община Русе, Общинска фондация „Русе - Град на Свободния Дух“, със съдействието на „Арена Монбат“.

Билети ще се продават на касата на „Арена Монбат“, както и в мрежата на EVENTIM:http://bit.ly/2Yucsuy

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/599198187260540/