С хеликоптер транспортираха ранен в катастрофа бизнесмен в "Пирогов"

  • 26 юни 2019, 10:20
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium %d1%85%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%82%d0%b5%d1%802

Хеликоптерът на „Лев Инс" извърши поредната си спасителна акция преди няколко часа. Вчера при тежко ПТП в град Гоце Делчев между мотор и джип пострада известният бизнесмен Румен Траханов, на 56 г.

Вследствие на инцидента Траханов беше откаран в болница „Иван Скендеров” в Гоце Делчев с множество наранявания, счупен таз, прешлени, ребра и други сериозни травми. Състоянието му е стабилизирано. Медиците са преценили, че може да бъде изпратен за лечение и възстановяване в столичната клиника „Пирогов”. Това е направено по най-бързия и предотвратяващ нови травми начин - по въздуха, с хеликоптер.

Специализираният медицински хеликоптер на Лев Инс е достъпен за всички български граждани, които могат да разчитат на изключително бърза реакция и транспорт по въздуха в случай на животозастрашаващи инциденти. За да получат достъп до услугите му, е необходимо да се сключи застраховка в размер от 35 лв. на година. Хеликоптерът е единствен за България и целта му е да бъде в полза на спасяването на човешки животи.