С „Mamma Mia“ и нова зала „Перуника Хол“ Албена празнува 50 г.

  • 23 август 2019, 20:01
  • Default profile Автор Дарина Михалева
Medium albena resort boby dimitrov

Спектакълът „Mamma Mia“ на Софийската опера е специалният жест към гости, приятели, партньори, който „Албена“ АД ще поднесе на 24 август за своя 50-и юбилеен рожден ден. Представлението, което е с начален час 20.00,  ще бъде на поляната в близост до административната сграда на курорта.

Празничната програма, която тече през целия месец август и кулминацията е на рождения ден на комплекса – 24, ще започне в 18.00 ч. с тържествено откриване на най-новата конферентна зала в Албена – „Перуника Хол“. На церемонията са поканени и ще присъстват министър-председателят Бойко Борисов, министърът на туризма Николина Ангелкова. Очаква се гост да бъде и вицепремиерът Красимир Каракачанов, директори на агенции и представители на туристически компании от България и Европа. Най-новата придобивка в курорта е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми. Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездния "Маритим Хотел Парадайс Блу Албена".

Всички гости – бивши и настоящи служители, приятели на туристическата компания ще вдигнат наздравици на поляната и ще опитат от вкусна огромна торта, която рождениците ще поднесат за своя 50-годишен юбилей.