С онлайн ритуали вдигнаха сватба в Бели извор

  • 13 август 2020, 13:01
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium milena ethan

Българка и американец се венчаха във Враца, а гостите от САЩ “дойдоха”... през таблети. Когато COVID-19 казва “не”, те си казаха “да!”. Сватбата се случи миналата събота в Бели извор, край Враца, насред бурята, която помете цялото събитие. Това обаче не опорочи сватбата, а напротив - направи я незабравима.

След като САЩ забрани полетите, а сватбата бе планирана от доста време, младото семейство реши да експериментира и да заложи на модерните технологии - таблети и интернет. Милена и Итън си наемат фирма за стрийминг и създават “стената на таблетите”, където на живо “присъстват” майката на младоженеца, роднините и приятелите му.

Така на практика младоженците успяха да осъществят всички традиционни сватбени ритуали като танцът на младоженеца с майка му, а Милена макар и виртуално, успя да прекара този специален ден, за нея и Итън, в компанията на новото си голямо семейство.

Младоженците се срещат преди 2 години, когато тя ходи на курсове по английски, а той не говори български, но има желание да го научи. Две седмици преди да замине обратно, Милена среща Итън и така се ражда историята, която виждаме днес.