Шкумбата, Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари” на панаира в Търговище

  • 12 май 2017, 20:00
  • Default profile Автор Симона Алексиева
Medium dsc06007

Димитър Туджаров - Шкумбата, Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари” завладяха търговищката публика в четвъртия панаирен ден. Най-известният хуморист в България провокира широките усмивки на търговищенци още с първите си реплики.

Освен на сцената пред естрадата на Борово око, Шкумбата се запозна и разговаря с някои от гостите в публиката. Между анекдотите пък хумористът изпя няколко песни. Пред пълната с хора поляна на Художествената галерия започна музикалната програма на Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари”.

Публиката аплодира емоционално всяко едно изпълнение и активно се включи в празничния концерт. Търговищенци извиха дълги хора - с настроение, с емоция, с голямо желание. Като домакин кметът на Търговище д-р Дарин Димитров приветства от сцената Поли Паскова и „Чинари”, изказвайки своята благодарност, че града ни е включен в националното турне на списание „Бизнес клуб”.

Концертът премина под надслов „Свята земя българска” и внесе фолклорна атмосфера в четвъртия ден на 240-я традиционен пролетен панаир. В края на събитието организаторите подариха картички и календарчета с лика на Поли Паскова на събралите се пред сцената гости.