„Смяна на местата“ с Даниела Серданова започва по БНТ

  • 16 септември 2020, 18:15
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium capture3

От днес от 21:30 часа в програмата на БНТ 2 започва излъчването на седмичното предаване „Смяна на местата” с автор и водещ Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването ще кани различни двойки гости, които се познават отдавна и имат история заедно – приятелство, общи работни проекти и т.н. Водещата ще поставя единия гост в ролята на другия и през неговия поглед ще открива как са се развили отношенията им през годините. Другият гост ще слуша разказа и ще казва дали наблюденията на първия гост съвпадат с неговите лични впечатления за взаимоотношенията им. По този оригинален и забавен начин Даниела Серданова ще ни запознава с различни истории, представени през житейски съдби на популярни личности.

В  рубриката „Цената на успеха“ ще гостуват хора, постигнали успехи в различни сфери. С тях ще проследяваме пътя им на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента; пред какви трудности са се изправяли и как са ги преодолели; какво ги мотивира да продължават да вървят нагоре.

На 16 септември от 21:30 часа, двойката гости в студиото на „Смяна на местата“ са Ники Илиев, продуцент и режисьор, и Башар Рахал, актьор и продуцент. Те ще разкажат за дългогодишното си приятелство и съвместна работа – всеки, поставяйки се на мястото на другия, ще сподели през какви моменти са минали през годините.

В рубриката „Цената на успеха“ гост е предприемачът и писател  - Светослав Терзийски.

Предаването ще се излъчва всяка сряда от 21:30 ч. по БНТ 2.