Софиянец получи ключовете за нов автомобил от Националната лотария

  • 12 юни 2019, 17:08
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9d%d0%9b 4

Андрей Савов от София получи ключовете за чисто нов автомобил Toyota Corolla, който си спечели от VIP клуб на Национална лотария. Победителят беше изтеглен чрез жребий по Нова телевизия.

„Емоцията е много голяма. В първия момент си помислих, че това е някаква шега от близки хора“, каза късметлията. Той призна, че автомобилът му харесва много и ще го кара с удоволствие. Късмет в жребия му донесе регистриран билет „Кеш Кръстословици х50“. Ключовете за новата придобивка му връчи водещата Цветомира Иванова.

Андрей разказа, че винаги гледа тегленето за колата, но точно този път го е пропуснал заради ангажименти. По професия той е инженер-химик. Късметът му се усмихва в момент, в който е планирал да поднови старата си кола.

„Карам 19-годишен автомобил и в скоро време планирах да си купя нов. Разбира се, смятах да си взема кола на старо“, каза късметлията.

Той играе за забавление, а едни от любимите му билети са тези с кръстословици. Дълбоко в себе си е вярвал, че някой ден ще бъде сред късметлиите. На всички участници в игрите пожелава да вярват в късмета си.