SPICE Music Festival се завръща в Бургас през 2020-та

  • 14 август 2019, 20:30
  • Default profile Автор Александра Петрова
Medium img 20190809 192314

SPICE Music Festival безспорно е най-мащабното и най-обсъжданото събитие в Бургас това лято.

Само няколко дена след огромния успех на фестивала за меломаните дойде добрата новина, че вече се подготвя неговото второ издание.

„Сигурни сме, че интересът към тази ексклузивна възможност ще е голям, тъй като феновете на SPICE Music Festival успяха да оценят не само хитовете на 90-те, но и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме!“,  категоричен е организаторът на събитието Николай Тодоров.

Датите и артистите за следващия SPICE Music Festival все още не са известни, но промоционални билети за него вече са пуснати в продажба в мрежите на EpayGO и Eventim. Първите 1000 пропуска ще бъдат на цена 66 лв.

След като стане ясна пълната програма, всеки закупил билет, ще има на разположение 10 дни, за да го върне, в случай, че не желае  или не може да присъства на фестивала.

Припомняме, че в рамките на два дни – 9 и 10 август, районът около Морска гара в Бургас събра хиляди хора от страната и от чужбина, дошли да видят и да се забавляват с едни от най-големите звезди на 90-те.

Първият SPICE Music Festival премина при огромен успех, като успя да привлече на една сцена REDNEX, HADDAWAY, Dr. Alban, "Ъпсурт", La Bouche, SNAP! East 17, 2 Brothers on the 4th floor, Deep zone, Cappella, Ice MC, No Mercy, 2 Unlimited.

Дни след като събитието приключи социалните мрежи продължават да бъдат заливани от снимки и клипове, запечатали незабравимите преживявания на хиляди.

Ето и част от коментарите на фенове, публикувани във Фейсбук:

"Неописуемо и незабравимо изживяване! Страхотна музика, организацията беше на много високо ниво, вкусна храна! Въздуха пулсираше от положителна енергия и неизразимо щастие! Благодаря Ви!"

"Поздравления! Фестивалът беше на много високо ниво! Надмина всичките ми очаквания! Благодаря за преживяването!"

"Дойдохме от Румъния за този фестивал, всичко беше невероятно - изпълнителите, звукът, храната, хората! Поздравления!"

"Надминахте всичките ни очаквания! Наистина взривихте Бургас! Били сме и на други подобни фестивали, но този в Бургас беше наистина много по-добър от всичко останало!"

"Най-незабравимото изживяване"