Щафета с шейни, теглене на въже и зимен карнавал на Витоша

  • 10 февруари 2019, 08:55
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d1%81%d0%bd%d1%8f%d0%b3 %d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0

Семейна щафета с шейни, конкурс за направа на снежен човек, състезание по теглене на въже са само част от атрактивните събития, част от Зимния семеен празник на Витоша днес. Малки и големи ще имат възможност да се включат в множество снежни забавления от 11 до 13 ч. в местността Офелиите.

Погледите ще съберат ски и сноуборд учители, които ще правят зрелищни демонстрации. Най-добрите в слоупстайла ще покажат майсторство от 12 часа в изградената наскоро в долната част на пистата фънзона, където са оформени няколко атрактивни скока и препятствия. 

Програмата за Феста предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират игри, битка със снежни топки, конкурс за най-добра визия на шейна, за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, за най-атрактивна карнавална визия, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни викторини с много награди и др. Ди джей, много награди и аниматори ще се погрижат за доброто настроение на всички присъстващи.

Зимен семеен празник на Витоша се организира за трета поредна година от "София – европейска столица на спорта".