Старозагорци се врекоха в любов към своя град (СНИМКИ)

  • 14 февруари 2015, 12:17
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54df3a88542c4

Огромен транспарант с надпис „Аз обичам Стара Загора“ се люшна от общинската сграда на връх Деня на влюбените – Св. Валентин.


 Видни заралии – общественици, културни дейци, спортисти, млади политици, шоу-звезди също закичиха стикери със същото вричане  в любов към своя град. Усмихнати младежи пък раздаваха на площада пред общината на малки и големи, съпричастни към празника на любовта и виното, червени балони със същото послание на обич и вярност.


 

По-късно празничната атмосфера се пренесе в един от търговските центрове. Тук артисти от Старозагорската държавна опера и младежи спретнаха емоционален флашмоб. За празничният градус допринесоха и куп млади таланти като старозагорската звезда от шоуто на Слави – Гери, музикалните и танцови формации „Жарава“ и „Маргаритка“ и др.


За най-креативните и талантливите в МОЛ-а отвориха безплатно врати и две арт-работилнички за изработка на валентинки и сувенири.    


 

„Това е социален проект със силен заряди и проекция в бъдещето, който цели да мотивира и ангажира старозагорци да обичат своя град, да милеят и работят за него“, посочиха инициаторите от общината и няколко младежки формации.