Студентката Радина Иванова със специална грамота от община Ловеч

  • 25 септември 2019, 15:32
  • Default profile Автор Жанина Илиева
Medium gr 1

Заместник- кметът на Община Ловеч Венцислав Христов  връчи днес специална грамота на Радина Димитрова Иванова, студентка трети курс в СУ „Свети Климент Охридски“. Поводът е, че Радина Иванова e първият получател на новоучредената специална стипендия „Академик Димитър Мишев“ на Община Ловеч. Годишната стипендия е в областта на физиката, електрониката, автоматизацията и електротехниката и е на стойност 1000 лева, които се осигуряват от представителните пари на кмета на Община Ловеч. 

„Искам да благодаря на всички мои учители, включително от началните класове, до тези, които ме подготвяха по физика и математика, защото те ме запалиха в тази област. Ще завърша висшето образование с профил педагогика и бих искала да се върна в Ловеч. Много съм благодарна на Община Ловеч за стипендията“, каза развълнуваното момиче.

Радина има успех Отличен (5,77) от двата семестъра на академичната учебна 2018/2019 година. Момичето е бивша възпитаничка на ППМГ – Ловеч. През 2016-17 година завършва средното си образование с отлична диплома.