Таланти от Пловдив пеят на "Кмет на годината"

  • 08 ноември 2018, 17:06
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d1%82%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%802

Талантливите деца Тодор и Мирослава от Пловдив ще покорят публиката по време на официалната церемония по обявяването и награждаването на победителите в конкурса "Кмет на годината" 2018. Младите изпълнители ще представят няколко хита на 15 ноември в НДК. И двете малки големи звезди са част от популярната музикална школа "Арт Войс Център" Пловдив.

Тодор Борисов е на 12 години и впечатли всички с прекрасното си представяне на Грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите.

Мирослава Тодорова на 16 години бе обявена за джаз принцесата на България в последния риалити песенен формат "Х фактор" и спечели сърцата на жури и публика с изключителната си класа, талант и вкус за музика.

"Много съм щастлива! Поканата е огромна чест за пловдивската Вокална школа и признание за високата класа на младите и таланти", каза Руми Иванова – ръководител, музикален педагог и ментор на "Арт Войс Център".

Конкурсът "Кмет на годината" е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. Специални гости на официална церемония по обявяването на победителите в конкурса "Кмет на годината" са представители на парламента, правителството, Европейската комисия, Европейския парламент, kd държавни институции, обществени организации, представители на бизнеса.

Церемонията ще бъде излъчена същата вечер в ефира на БНТ1 от 23:15 ч.

Националният конкурс се организира за шеста поредна година от Портала на българските общини Kmeta.bg.