Татяна Стоянова е убита с шест куршума

  • 13 януари 2015, 12:05
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54b509e162151

По тялото на убитата Татяна Стоянова са установени общо шест огнестрелни наранявания. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Началничката на отдел „Канцелария“ на кмета на град Пазарджик, бе убита пред гаража си във вчерашния следобед.


Наблюдаващият прокурор е присъствал на първоначалните действия по разследването. Констатирано е, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее.


Не са установени очевидци на деянието. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Предполага се, че убиецът е използвал заглушител.


Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата, около 18,40 часа вчера, които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си.
Към момента са установени три видеокамери в близост до местопрестъплението и се преглеждат записите. Издирват се и други видеокамери в близкия периметър.

Десетки хора вече са разпитани заради убийството, заяви пред Дарик говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той обясни, че разследващите работят по всички версии, но не конкретизира дали става дума за политически, икономически или любовен мотив за убийството на началника кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов.


По думите му, убийството му е планирано и това предполага професионална подготовка.


Разпитват се десетки съседи, близки, познати, приятели и колеги на 33-годишната жена.

От МВР не отговарят на въпроса кога за последно кметът Тодор Попов е разговарял с убитата Татяна Стоянова