Театър радва село Ласкарево в Клуба на пенсионера

  • 04 януари 2019, 18:01
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
%d1%82%d0%b5%d0%b0%d1%82%d1%8a%d1%80

Сдружение “Ключ към щастие”, с подкрепата на община Сандански, ще представи на 4 януари /петък / в село Ласкарево, в Клуба на пенсионера, театралната постановка “Квадратурата на кръга”. Представлението ще бъде в 19:30 часа и е безплатно за всички зрители. Постановката е по проект “Театралното изкуство като средство за общуване и личностно развитие на младежта”. Идеята е активизиране на младите хора в малките населени места в община Сандански.

Благодарение на този проект ще се създаде привлекателна, благоприятна, насърчаваща и подкрепяща среда за развитие на младите хора в малките населени места и селските райони, за качествена професионална реализация в сферата на театралното творчество.

Комедийната постановка “Квадратурата на кръга” ще има още няколко спирки в различни населени места на община Сандански. Спектакълът ще гостува в село Дамяница на 11 януари, в с. Ново Делчево – на 18 януари, в с. Левуново – на 25 януари, в с. Лиляново – на 1 февруари, в село Петрово – на 8 февруари, в село Пирин – на 15 февруари, в село Струма – на 22 февруари. Последното представление ще се играе на 5 март в общинския център Сандански.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Еко е, събираме разделно" ТУК!