Търговище чака номинации за най-добрите спортисти до края на месеца

  • 25 ноември 2020, 13:33
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%89%d0%b5

Започнаха номинациите за „Спортист на годината“ за 2020 г. на община Търговище. В класацията ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални спортисти, както и най-успешният отбор на годината. Най-добрият спортист до 12-годишна възраст ще получи наградата „Млада надежда на годината“.

До 30 ноември спортните клубове могат да подават своите предложения в Община Търговище. Те имат възможност да посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на местната администрация.

Класирането ще бъде извършено от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, общински съветници, експерти от Община Търговище и журналисти.

Заради епидемичната обстановка през тази година няма да се състои официална церемония за отличаване на победителите. Те ще могат да получат своите награди в Община Търговище. Имената на отличените ще бъдат обявени в средата на месец декември.

Всички необходими документи за подаване на номинациите могат да бъдат изтеглени от уебсайта на местната администрация: http://targovishte.bg/index.php?nav=91