Търново пусна промоция за шоуто на Царевец

  • 22 май 2020, 16:02
  • Default profile Автор Павел Стаменов
Medium %d0%b2%d1%824

Промоционални цени за аудиовизуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ обявиха от Общинската туристическа агенция във Велико Търново. Първите две прожекции на шоуто на Царевец, което за последно бе пускано преди повече от два месеца, са на 23 и 24 май от 21,30 ч. Спектакълът ще може да бъде наблюдаван от панорамната площадка, разположена до катедралната църква в старопрестолния град на преференциални цени – билетите са по 20 лева за възрастен и по 10 лева за деца. Отличната гледка и съраунд-системата гарантират отлично преживяване, категорични са от Общинската туристическа агенция.

Предвид епидемията, която все още не е приключила, за момента музиката към спектакъла няма да се чува от площада пред Царевец.

Площадката за наблюдение е подготвена съобразно всички противоепидемични мерки – преди и след всяка прожекция тя ще бъде дезинфекцирана, заедно с всички столове. Те са подредени по начин, по който зрителите ще бъдат на 2 метра разстояние един от друг. Посетителите следва да носят предпазни маски или шалове при влизане на площадката.

Самата туристическа агенция „Царевград Търнов“ възстанови и работата на офисите  – от понеделник до петък е отворен централният, а събота и неделя – изнесеният пред крепостта Царевец.