Ученици рекламират своите училища в "Базар на професиите"

  • 14 февруари 2020, 13:01
  • Default profile Автор Александра Петрова
Medium br

За трета поредна година в Бургас ще се проведе "Базар на професиите". Събитието ще се състои утре – 15 февруари, от 10:30 до 13:00 ч. в Младежкия културен център. Целта е да се подпомогнат учениците от VI-ти и VII-ти клас да направят информиран избор за продължаване на образованието си. Организатори на информационния форум са Община Бургас и Центърът за подкрепа на личностното развитие. 

В инициативата ще се включат 21 учебни заведения. По време на форума възпитаници от средни училища, профилирани и професионални гимназии ще представят по иновативен начин своето училище пред деца, родители и граждани.

Ето кои ще са участниците в „Базар на професиите” - СУ "Иван Вазов", СУ "Св. Св. Кирил и Методий", СУ "Константин Петканов", СУ "Епископ Константин Преславски", СУ "Петко Росен", СУ "Димчо Дебелянов", СУ "Добри Чинтулов", ПГЧЕ "Васил Левски", ПГРЕ "Георги С. Раковски", АЕГ "Гео Милев", Професионална техническа гимназия, Професионална гимназия по дървообработване "Георги Кондолов", ПГСАГ "Кольо Фичето", ПГХТ "Акад. Н. Д. Зелинский", Професионална гимназия по транспорт, Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов", Професионална гимназия по сградостроителство и инсталации "Пеньо Пенев", Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов "Свети Никола", Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника и Професионална търговска гимназия.

Снимка: Автора