Уникални ретро коли и джаз на Classic cars & Jazz fest в Поморие

  • 13 юни 2019, 06:57
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium auto 2745475 960 720

Хубавата музика и хубавите автомобили винаги са имали нещо общо – и двете дават увереност, добро настроение и усещане за свобода. За ценителите на джаза и красивите ретро возила за първи път в Поморие се организира Анхиало Classic cars & Jazz fest.

Фестивалът ще се проведе в дните от 14 до 16 юни, като кулминацията за жителите и гостите на Поморие ще бъде на 15.06 /събота/.

От 10 до 12 часа в центъра на града и на площада пред НЧ „Просвета 1888” ще бъдат паркирани класически ретро автомобили и такива от линията „Порше”. От 15.30 часа започват джаз изпълненията на „ Blues traffic” в градинката пред църквата „Свето Рождество Богородично”. От 19.00 часа събитието ще се премести отново на площада пред читалището, където Теодосий Спасов - джаз бенд ще провокират сетивата с брилянтен инструментализъм и импровизационно майсторство.

"Джазът е музика на мечтатели", казва самият Теодосий Спасов. Организаторите канят на фестивала всички жители и гости на Поморие, за да се насладят на концертите и да си направят снимки с уникалните ретро автомобили.

Снимката е илюстративна