В Борово подменят изцяло водопроводната мрежа

  • 31 март 2017, 20:20
  • Default profile Автор Галина Стоянова
Medium s1 dsc9226

Част от водопровода в град Петрич ще бъде подменен Снимка: Архив
Цялостна подмяна на водопроводната мрежа предстои в Борово. Ще се осъществи преасфалтиране на 11 улици в Борово, в населените места. Пътят Обретеник – Горно Абланово също ще бъде рехабилитиран. Това заяви днес кметът на Общината Валентин Панайотов по време на среща с граждани и в присъствието на избрания за народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев.

„Посетил съм над 200 места по време на предизборната кампания, а сега ги обикалям отново, за да изкажа моята и тази на колегите си искрена благодарност за резултатите от парламентарните избори“, добави Пламен Нунев.

ГЕРБ печели 4 последователни избора за определяне състава на Народно събрание – през 2009, 2013, 2014 и 2017 година. Радвам се, че ГЕРБ в Русенска област печели. Взехме си поука от изборите за президент и вицепрезидент през 2016 година и резултатът е налице, обобщи Пламен Нунев..
Сега важна задача пред нас е да подкрепяме кметовете на общини в региона, а в конкретния случай – Валентин Панайотов, за да може да работят за реализиране на европейските проекти. Финансирането от Европа приключва през 2020 година, което означава, че ще трябва да се положат максимум усилия, подчерта той.

В Борово следваме основните цели от предизборната програма, представена през есента на 2015 година. Нямаше как веднага да постигнем видими резултати, защото при встъпването ми в длъжност бяха установени проблеми с бюджета. Валентин Панайотов акцентира върху стореното.

„Тепърва ще видите резултатите от изпълнението на нашата програма. Това няма как да стане само с наши усилия, а с подкрепата на вас, местните жители, а също и на народните представители от ГЕРБ“, посочи  Панайотов.