В Левски изграждат по проект два социални центъра

  • 09 юли 2014, 11:50
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 53bd2bf3f169c

Община Левски стартира строителството на два обекта по проект "Осигуряване на ефективна социална инфраструктура в Община Левски", съобщават от пресцентъра на общината. Предестой да бъдат изградени Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) и Център за социална рехабилитация и интеграция.

Стартирането на изпълнението на двата обекта по този проект е на 18 юли. Първа копка за изграждане на центъра ще бъде направена в 10.30 часа на ул. "Шипка" до МБАЛ - Левски, където ще бъде построен центъра.


Изпълнението на строителните работи на обекта е на стойност 462 848 лева. Изпълнител е "Ванков - Дунев" ООД. Капацитетът на центъра е 14 потребители на услугата, а срокът за изпълнение е 330 календарни дни.


На 18 юли започва и обновяването на част от сградата на бившата "Кухня майка" в двора на училище "Христо Ботев", където ще се намира центърът за рехабилитация. Той е с капацитет 20 места за потребители. Изпълнението на строително монтажните работи ще извърши фирмата "Нитов Инженеринг" ЕООД. Стойността на обекта е 253 754 лева, а срока за изпълнение - 75 календарни дни.


* Още новини от Левски четете тук.


Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Трифон Зарезан" ТУК!