В село Ярдижловци ще пакетират био конструктори за деца

  • 04 април 2019, 14:45
  • Default profile Автор Станислава Антова
Medium img 6081

Био конструктори за деца ще бъдат пакетирани в пернишкото село Ярдижловци. Фирмата, която се занимава с тази дейност „Ем Би Джи Тойс „ЕООД, ще закупи терени в населеното място. Идеите за инвестиционни намерения бяха обсъдени в разговори с кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев. Целта е да се създаде модерен пакетажен комплекс, отговарящ на всички съвременни условия, в които персоналът ще се чувства сигурно и комфортно. 

„С реализирането на инвестиционните намерения на фирмата, ще бъде подпомогнати не само живущите в Ярджиловци, но и жителите от съседните села и общината, тъй като ще се назначат около 60 човека“, сподели кметът Вяра Церовска и допълни, че в последващи планове на кампанията е залегнало изграждането на биоферми, където ще се произвеждат био продукти за нуждите на населението. 

„Предлагайки атрактивни работни позиции, искрено се надяваме да привлечем и върнем младите хора, имаме идея да инвестираме и в различни инициативи“, споделиха собствениците на фирма и благодариха на кметския екип за съдействието и помощта при реализирането на проекта.