Вашата сила е във вашата индивидуалност

  • 24 юли 2019, 07:41
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 11295536 10153348268250768 6533549069962502451 n

Горещата поп дива Дженифър Лопес днес празнува рожден ден! Латино красавицата е сред най-обичаните и известни изпълнителни на световната музикална сцена, така и незабравим образ в киното. Хитови парчета, сред които "Let's Get Loud", "On the Floor", "Live It Up", "Ain't Your Mama", заедно с харизматичната ѝ игра в също толкова популярните филми - "Втори шанс", "План Б", "Обратен завой", "Свекървище" я превръщат в идол на малки и големи. Талант, харизма, отдаденост, сексапил са рецептата на Джей Ло, с която повече от 20 години завладява фенове от няколко континента.

Днес - певицата черпи за своя 50-ти юбилей!

Родената в Ню Йорк звезда се занимава още с продуценство, мода и танци. Родителите ѝ са пуерторикански имигранти, а самата тя говори английски и испански. Още като тийнеджърка пее и спортува, завършва католическо училище, по-късно работи като секретарка в адвокатска кантора. Но страстта ѝ е музиката, а нейн кумир Мадона. Така стъпка по стъпка се изкачва по звездната стълбичка и става  сред 25-те най-влиятелни испаноговорящи американци, а през 2012 г. е опредлена за една от най-авторитетните знаменитости в света. Година по-късно е удостоена със звезда на Холивудската алея на славата.

Представяме ви някои от най-запомнящите се мисли на бляскавата Дженифър Лопес:

"Не тласкайте слабостите си, играйте със силните си страни."

"Съмнението е убиец. Просто трябва да знаеш кой си и за какво стоиш."

"Открих, че поемането на рискове, истинността на себе си и вземането на решения с добри намерения могат да надхвърлят дори моите очаквания."

"Обичам да ям всичко, а ти много можеш - малко парче от угояването няма да те убие. Когато ядеш цялата кутия, тя ще те убие."

"След като имате много успех, вие ставате цел в много отношения." 

"Мечката е това, с което всички се борим. Всеки има своя мечка в живота. Става дума за превземането на тази мечка и за освобождаването му."

"Вашата сила е във вашата индивидуалност, в това, че сте точно това, което сте."