Вижте отличниците в първите 4 категории в "Кмет на годината 2018"

  • 15 ноември 2018, 19:05
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium img 0080

Велико Търново, Троян и Тутракан са отличени за ин витро програми

Кметът на Велико Търново Даниел Панов, на Троян Донка Михайлова и на Тутракан д-р Димитър Стефанов са големите победители в категорията "Ин витро програми" в националния онлайн конкурс "Кмет на годината 2018".

Наградата за голяма, средна и малка община връчи издателят на вестник "24 часа" - Венелина Гочева. 

Варна, Севлиево и Каварна са призьорите за спорт и младежки политики

Златното момиче Ренета Камберова връчи грамотите на кметовете отличници в категорията "Спорт и младежки политики". Тя обяви имената на победителите по време на официалната церемония в НДК.

Камберова обяви наградите на кмета на Каварна Нина Ставрева в раздела "Малка община", на кмета на Севлиево д-р Иван Иванов за "Средна община" и на кмета на Варна Иван Портних за "Голяма община".

Плевен, Ботевград и Божурище с приз за инвестиции и работни места

Кметовете на Плевен, Ботевград и Божурище взеха първите места в категорията "Инвестиции и работни места" в тазгодишния национален конкурс "Кмет на годината".

В раздел "Малка община" призът отиде при градоначалника на Божурище Георги Димов, в раздел "Средна община" - при кмета на Ботевград Иван Гавалюгов и в раздел "Голяма община" - при управника на Плевен Георг Спартански. Призовете в категорията "Инвестиции и работни места" връчи Карел Крал - регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Казанлък, Дупница и Банско със златото за туризъм, култура, фестивали и традиции

Градоначалниците на Казанлък, Дупница и Банско взеха първите места в категорията "Туризъм, култура, фестивали и традиции" в националното онлайн гласуване.

В раздел "Малка община" призът отиде при градоначалника на Банско Георги Икономов, в раздел "Средна община" - при кмета на Дупница инж. Методи Чимев. В раздел "Голяма община" отличник е градоначалникът на Казанлък Галина Стоянова. Наградите им връчи министърът на туризма Николина Ангелкова.

Кои общини са призьорите в "Кмет на годината 2018" - четете само в Кмета.bg. Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23.15 по БНТ1. 

Снимка Красимир Свраков