Виртуална "приемна" очаква всички въпроси на жителите на Добрич

  • 21 февруари 2016, 10:13
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52a49a6e5998f

Всяка седмица фейсбук страницата на община Добрич ще се превърне в своеобразна "виртуална приемна", като пуска специално създадена публикация, в коментарите под която жителите на Добрич ще имат възможност да задават въпроси, да споделят своите мнения и предложения. На постъпилите питания ще се отговаря в 7-дневен срок в същата публикация.


Първата "виртуална приемна" ще бъде създадена утре - 22 февруари.


"Ако предпочитате запитването Ви и отговорът да останат конфиденциални, използвайте „съобщения“, които се виждат само от екипа на страницата", пишат от общинска администрация.


Едно от първите питания, постъпило на фейсбук страницата, е свързано с възможността да се въведе "зелена вълна" на светофарите в града. Направено е и предложение на входа към Добрич - преди разклона към Кобаклъка, да се постави нова табела с името на града, защото там сега се "мъдри мижава табелка отпреди 40 години, скрита в клоните на дърво". Друг жител на града сигнализира, че "Римската баня" срещу сградата на Енерго-Про се е превърнала в сметище. "Радвам се за намерението ви да създадете ''виртуална приемна''. Дано да държите на думата си, защото ние много сме се обезверили", посочва друг потребител на мрежата.