Влатко Стефановски и Васко Кръпката с шоу в Благоевград

  • 01 април 2018, 19:34
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium %d0%92%d0%b0%d1%81%d0%ba%d0%be %d0%9a%d1%80%d1%8a%d0%bf%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0

Магията на блуса превърна в незабравима втората вечер на фестивала „Благоевград блус и джаз” в Благоевград. Много емоции, настроение и красива музика завладяха новата зала „Орфей“ в парк „Македония“, коато се оказа тясна, за да побере всички желаещи да станат част от музикалното шоу. Почитателите на блуса пяха, танцуваха и не спряха да аплодират звездите, които се раздадоха на макс за зрителите.

На сцената на “Blagoevgrad Blues & Jazz 2018” първи излезе артистът, човекът с блус в сърцето - Васко Кръпката. С него свириха музикантите от „София Блус Бенд”. Те представиха и стари, и нови парчета, с които зарадваха публиката.

Харизматична, обаятелна и усмихната „малката голяма хармоника” Кели Ръкър буквално покори присъстващите с професионализма и гласа си. Тя внесе още повече настроение и предизвика публиката да пее и танцува.

Финалът на Международния фестивал „Blagoevgrad Blues & Jazz 2018”, както всяко голямо събитие, бе впечатляващ. Македонският виртуоз на китарата - Влатко Стефановски, и Биг Бенд на Българското национално радио създадоха един мост от стилове и музика с проекта си „Sound Bridges“. Посланието на музикантите бе за човещина, обединение и приятелство. Това оставиха след себе си всички изпълнители в единствения по рода си фестивал у нас. Публиката не пусна без бис нито един от изпълнителите, които с удовоствие пяха за нея от сърце и душа.