Возят безплатно до атрактивен фест в Козлодуй

  • 12 септември 2019, 19:57
  • Default profile Автор Петя Валентинова
Medium 498dce5e4ba1437b206d57c0a5fddd242621

За третото издание на Фестивала на занаятите и изкуствата Община Козлодуй е организирала безплатен транспорт както за района на града, така и за всички населени места, информираха от местната администрация и призоваха гражданите да ползват обществения превоз, за да се избегне струпване на хора и автомобили и с цел максимална безопасност и спокойствие на всички присъстващи.

В трите фестивални дни от временно КПП при автосервиз „Елто” няма да се допускат автомобили до Ботев парк. Превозни средства ще бъдат пропускани само за участници в програмата и логистичния екип.Таксиметровите компании ще могат да извозват клиенти единствено до обръщалото.

"На 14 септември, когато се очакват организирани групи от съседни населени места, молим да се спазват указанията на полицията и да се съблюдава редът, който е създаден. За максимално удобство за съботния ден са предвидени повече автобуси, които след приключване на концерта, ще изчакат публиката и ще извозват гражданите към Козлодуй и населените места. Градския транспорт ще се движи по ул. „Христо Ботев”, която ще бъде отворена по време на трите фестивални дни, но в условия на ремонтни дейности", подчертаха от екипа на кмета Маринела Николова.   

Отделните спирки на  транспортните средства могат да се  видят на официалната страница на Общината в социалните мрежи, както и на сайта й.