Враца пусна парното

  • 20 октомври 2020, 19:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 183338

Топлофикация Враца вече осигурява отопление на част от своите абонати, обявиха от дружеството

„Предвид застудяването, което вече започна, през миналата седмица получихме първата молба от етажна собственост за ранно пускане на централното отопление. Тя беше попълнена по надлежния ред и в протокола се бяха подписали всички живущи. Вече удовлетворихме молбата!“, обяви инж. Михайлов, изпълнителен директор на Топлофикация Враца.

 „Предсрочното въвеждане на абонатна станция в режим на отопление е нагледен пример за доверието към нашето дружество от страна на нашите съграждани. Това е начинът да ни покажат, че оценяват положително предоставяната от нас модерна, качествена, екологична, достъпна и сравнително евтина услуга до техните домове“, допълни той.

През миналата седмица е стартирала подготовката на топлоизточниците в дружеството за предстоящия отоплителен сезон, който се очаква да стартира до няколко седмици.

„Извършихме преглед и профилактика на основните и спомагателни съоръжения в ТЕЦ Градска и ОЦ Младост. Тези мероприятия ще гарантират качественото топлоподаване към нашите клиенти в отоплителния сезон“, каза още инж. Михайлов.

 

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.