Ямбол в очакване на пищна Джипси Кингс - фиеста

  • 10 май 2019, 21:33
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%b4%d0%b6%d0%b8%d0%bf%d1%81%d0%b8

Звездите на фламенкото излязоха със специално обръщение към българските си фенове по повод концерта на 16 юни. „Скъпи приятели, ще се видим на 16 юни в Ямбол, България, за да направим една изключителна Джипси фиеста! Viva la musica!“. С тези думи основателите на „Джипси Кингс“ - Канут Рейес, Пол Рейес и Чико Бучики се обръщат в специално изявление към родните фенове по повод предстоящия концерт.

На 16 юни, неделя, топ-музикантите, обединени във формата „Original Gypsies“ ще взривят площада на Ямбол с безплатен концерт по повод празника на града. Почитателите на фламенко, салса и поп музиката ще имат възможността да чуят легендарните „Bamboleo", „Djobi Djoba", „Volare", „Un Amor" и още много горещи хитове. Повече от 17 световни изпълнители ще се качат на сцената в Ямбол за истинско музикално пиршество с много емоции и танц.

Това е първият за България подобен концерт с участието на трима от създателите на групата или както сами се наричат „старите и исторически „Джипси Кингс“. Събитието е кулминацията на празниците, посветени на Деня на Ямбол и е с вход свободен за жителите и гостите на града.