Захари Бахаров и Яна Маринова на среща с късметлии в Пловдив

  • 27 август 2019, 16:12
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium turne 2019 plovdiv

Как се живее след печалба от Национална лотария провериха Захари Бахаров и Яна Маринова в Пловдив по време на лятното турне на шоуто. Традиционната среща се проведе на центъра на града, където се събраха няколко късметлии от града и  околността с печалби за над 3 500 000 лева.

„Почувствах се невероятно – да видиш толкова голяма сума в сметката си на 25 години е нещо невероятно“, разказа Гергана Шаранкова от Пловдив, която спечели 500 000 лева от билет „Мега Кеш Кръстословици“. Първата голяма покупка, която е направила с печалбата, е на автомобил. „Бяхме на екскурзия до Френската Ривиера за няколко дни, прекарахме си страхотно. Също така стартирахме малък семеен бизнес – малко хранително магазинче в друг град. Щастливи сме, че имахме възможността да го отворим“, каза още Гергана в шоуто на 24 август по NOVA. Тя и приятелят ѝ планират сватба, както и екскурзия до Америка.

Анна Петрова от село Бегунци, която спечели 1 000 000 лева от „Американски долари“, също беше на срещата. С печалбата е купила два апартамента. „Животът е хубав, щастливи сме“, каза тя. Късметлийката сподели, че е била на екскурзия в Италия, а сега ѝ предстои пътуване до Австрия.

Славея Вълева от Първомай също харчи печалба от 1 000 000 лева, но от билет „Златните пирамиди за милиони“. „Много добре се чувстваме“, каза тя. Славея сподели, че със семейството и са ходили на почивка. „Жилищата си оправихме, взехме си кола“, допълни тя и пожела късмет на всички участници.

Захари и Яна се срещнаха с още един милионер – Драгомир Петков от Асеновград с печалба от 1 000 000 лева от „Златните пирамиди за милиони 2“. „Със сумата, която ми се падна се чувствам щастлив и по-уверен“, каза той. С парите си е купил чисто нова кола, както и жилища за двете си дъщери. „Доволен съм, че имам възможността да им помогна“, каза той.

Мария Анчева от Пловдив се радва на 200 000 лева от билет „Американско бинго за милиони“. Тя разказа, че не е похарчила парите. „Чувството е страхотно – сигурност и щастие за цялото семейство“, каза късметлийката.