Заместник-кметът на община Смолян - Марин Захариев стана баща

  • 02 юни 2015, 12:19
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 5463324e98fe3

Днес сутринта на бял свят се появи Ивайло - синът на заместник-кмета на община Смолян, Марин Захариев.  Раждането е минало нормално, в момента бебето и майка му са добре. Момченцето е със страхотни, според специалисти  мерки от 3 килограма и 280 грама, с височина 50 сантиметра. Изписването предстои след няколко дни. В момента  г-н Захариев и неговата съпруга се подготвят за новите си  задължения и грижи, които ги очакват като родители.


Изборът на името не е бил случаен, детето е кръстено на своята баба по бащина линия- Иванка. Щастливите родители са имали подготвени няколко варианта, за това как ще нарекат своята рожба, но са се спрели на хубавото българско име - Ивайло. Марин Захариев отбеляза, че двамата с неговата съпруга не са привържениците на модерните имена, които с годините все повече нашумяват в страната ни, това и един от мотивите за спирането върху това име.


Щастливият баща не е съставил кардинален план за бъдещето на своя син. Заместник-кметът сподели, че Ивайло сам ще направи своя избор, за това с какво да се занимава, когато порасне, а родителите ще подкрепят неговия избор.


Целият екип на Kmeta.bg желае на младото семейство малкият Ивайло да бъде здрав, да има щастливо детство и да ги радва много!